Onze missie en visie

Missie
Als specialist volgen wij de laatste ontwikkelingen en verrijken wij ons iedere dag met nieuwe kennis. Samen met onze kernwaarden: Flexibiliteit, klantgerichtheid, kennis, kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid willen wij de onmisbare schakel tussen onze leveranciers en onze klanten zijn.

Het is onze missie om in samenwerking met onze leveranciers en onze klanten er voor te zorgen dat hun processen vlekkeloos verlopen, ongeacht of dit hun inkoop, verkoop of productieproces betreft.


Visie
Door het gebruik van onze kernwaarden ervaren onze klanten Leijenaar als een betrouwbare, snelle en deskundige partner. Onze leveranciers ervaren onze aanpak als constructief wat resulteert in een vaak jarenlange zeer hechte relatie. Dit samenspel tussen leverancier en klant wordt door de medewerkers van Leijenaar als zeer aangenaam ervaren.

Leijenaar heeft deze positie bereikt door tientallen jaren te investeren in contacten en betrouwbaar te werken. Wij geloven dan ook niet in korte termijn denken en zullen altijd blijven werken aan langjarige contacten met al onze relaties.